Центральну частину Львова патрулюватиме більше 200 міліціонерів-

Центральну частину Львова патрулюватиме більше 200 міліціонерів-

27.12.12 13:59 0 1244
Загалом на Львівщині під час святкувань Нового року та Різдва Христового охорону громадського порядку здійснюватимуть більше 1500 правоохоронців.

у прес-центрі ЛОДТРК відбулась прес-конференція на тему: «Аби новорічні та різдвяні свята стали безпечними». Участь у ній взяли начальник управління Державного нагляду з пожежної безпеки Орест Галонько; речник управління МНС у Львівській області Павло Василенко; завідувач опікового центру 8-ї клінічної лікарні Василь Савчин та начальник відділу із забезпечення масових заходів УГБ ГУМВС України у Львівській області Ігор Гнилюх.

Павло Василенко зазначив, що під час святкувань у місцях масового скупчення людей додатково виставлятиметься техніка, а також збільшується кількість патрулів.

На прес-конференції також йшлося і про піротехнічні засоби, які на Львівщині можна купити практично всюди. Ігор Гнилюх зазначив, що станом на 25 грудня працівниками органів і підрозділів внутрішніх справ перевірено 34 суб’єкти підприємницької діяльності, які мають ліцензії МВС України на право торгівлі піротехнікою, 603 місця, де можлива стихійна реалізація населенню піротехнічної продукції. Під час рейдів виявлено 35 фактів реалізації піротехнічної продукції з порушеннями чинного законодавства та вилучено 8 тис. 846 шт. піротехнічних виробів.

Загалом на території Львівської області функціонує 60 суб’єктів підприємницької діяльності, які отримали ліцензії МВС України на право здійснення торгівлі піротехнічними засобами у 92 торгових точках .

Окрім цього приміщення, де продають піротехніку мусять бути спеціально оснащені, а також на вітринах мають стояти макети, а не піротехнічні вироби, а товари мають бути сертифіковані. Самі ж покупці мусять бути дуже уважними і якщо вони помітили, що на виробі немає інструкції, або виріб викликає підозру обов’язково повідомити правоохоронців.

Варто зауважити, що у ніч із 31 грудня на 1 січня на території Львівської області у 26 населених пунктах заплановано проведення понад 40 новорічних масових заходів за участі понад 30 тис. громадян.

Також 18 правоохоронців забезпечували охорону громадського порядок під час відкриття на пр. Свободи Новорічної ялинки. Того дня порушень зафіксовано не було.

Про це повідомили у ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівецькі рукопашники ...
Наступна новина: За 11 місяців цього року ...

КОМЕНТАРІ