У Чернівецькому училищі міліції проведені навчальні збори з працівниками  ДСБЕЗ

У Чернівецькому училищі міліції проведені навчальні збори з працівниками ДСБЕЗ

27.12.12 11:05 0 1803
З метою належної організації занять зі службової підготовки у 2012-2013 навчальному році 24 та 25 грудня 2012 року на базі Чернівецького училища першопочаткової професійної підготовки працівників міліції були проведені навчальні збори співробітників управління державної служби боротьби з економічною злочинністю області.

Відповідно до розробленого тематичного плану, першого дня співробітниками сектору професійної підготовки управління кадрового забезпечення проведено заняття з функціональної підготовки.

Наступного дня викладачі училища провели семінари з тактико-спеціальної та психологічної підготовки. Під час занять працівники освоїли тактику переслідування осіб, яких підозрюють у скоєнні злочину, ознайомилися з порядком перевірки документів і спілкування з підозрюваними та оволоділи навичками саморегуляції у напружених ситуаціях службової діяльності.

Проведення таких зборів є важливим чинником якісного виконання оперативно-службових завдань та сприяє підвищенню професійного рівня співробітників міліції.

СЗГ УМВС України в

Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові з незаконного ...
Наступна новина: Луцьк має сплатити 1,5 млн ...

КОМЕНТАРІ