Луцьк повинен повернути більш ніж 20 мільйонів гривень-

Луцьк повинен повернути більш ніж 20 мільйонів гривень-

27.12.12 15:01 0 1290
На шньому засіданні виконкому начальник управління фінансів та бюджету міської ради Лілія Єлова представила проект Програми управління боргом на 2013 рік. За її словами, вона розроблена у відповідності до постанови Кабінету Міністрів України від 01.08.2012 № 815 «Про затвердження Порядку здійснення контролю за ризиками, пов’язаними з управлінням державним (місцевим) боргом». За її словами, такі програми мають прийняти усі міста, які мають боргові зобов’язання.

Реалізація програми триватиме один рік. Загальний обсяг фінансових ресурсів, необхідних для її реалізації, становить 21590600 грн. Фінансування заходів, передбачених програмою, здійснюється із загального фонду бюджету міста та бюджету розвитку спеціального фонду бюджету міста на 2013 рік.

Зокрема, з міського бюджету «Банку Форум» та «Ощадбанку» необхідно повернути 20 млн грн. Крім того, 1,5 млн грн становлять відсотки за користування кредитними коштами.

Також члени виконкому виділили кошти з резервного фонду бюджету міста на боротьбу із наслідками снігопаду та затвердили результати конкурсів на перевезення пасажирів за автобусними маршрутами загального користування № 9 і № 32 в місті Луцьку.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: За 11 ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: З ...

КОМЕНТАРІ