Тернопіль: Талановиті учні та вихователі отримали грошові нагороди від міськради

Тернопіль: Талановиті учні та вихователі отримали грошові нагороди від міськради

27.12.12 13:23 0 1354
Кращі вихователі та учні - переможці першої альтернативної олімпіади у Тернополі отримали нагороди від міськради

У програмі «Освіта. Тернопіль 2012-2016», затвердженій на сесії 20 грудня, вперше в Україні започатковано введення альтернативних олімпіад. Одна з таких олімпіад в Тернополі уже відбулася, наступну – з тернополезнавства запланували на лютий 2013 року.

Завдяки нововведенням управління освіти та науки міськради тепер може нагороджувати переможців олімпіад різних рівнів та вчителів, що мають особливі здобутки в роботі з дітьми.

В рамках виконання програмних завдань на виконкомі 26 грудня прийнято рішення Про нагородження учнів та вихователів, що стали призерами конкурсу «Альтернативна гуманітарна учнівська олімпіада» та «Вихователь року -2012».

Зокрема у конкурсі «Альтернативна гуманітарна учнівська олімпіада» переможцем став Олег Сороковий (премія – 1500 гривень) по тисячі гривень отримали призери конкурсу: Максим Буяк, Вікторія Гураль, Марта Савченко.

У конкурсі «Вихователь року-2012» тернопільські вихователі посіли ІІ та ІІІ призові місця, за які передбачено премії відповідно 1000 гривень та 500 гривень.

Зокрема, ІІ місце у конкурсі вихователів посіли: Баран Галина (садочок №6), Лисобей Віра (садочок №37) та Філь Анжела (садочок №37).

Третє місце зайняли: Сава Оксана (садочок №2), Чайка Оксана (садочок №9), Колодій Галина (садочок №19) та Троян Ірина (садочок №2),

Забезпечити виплату одноразових премій доручили Тернопільському комунальному методичному центру науково-освітніх інновацій та моніторингу.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Тернополі діє телефон ...

КОМЕНТАРІ