Луцьк: Депутати прийняли програму соціально-економічного розвитку міста

Луцьк: Депутати прийняли програму соціально-економічного розвитку міста

27.12.12 15:56 0 1381
Відбулася 36-а позачергова сесія міської ради. На початку засідання депутати внесли зміни до рішення міської ради від 30.12.2011 № 18/37 «Про бюджет міста на 2012 рік».

Потому обранці громади перейшли до розгляду Програми соціального і економічного розвитку міста Луцька на 2013 рік. Про основні пункти документу поінформувала начальник управління економіки Любов Ковпак. Серед позитивних аспектів соціального і економічного розвитку міста, відображених у програмі, доповідачка назвала зростання обсягів промислової продукції, ріст заробітної плати та збільшення іноземних інвестицій. Також вона довела до відома депутатів основні показники тенденції економічного і соціального розвитку м.Луцька за січень-листопад 2012 року.

Після цього депутати перейшли до запитань та обговорення запропонованої програми. Свої думки висловили депутати Андрій Калахан, Юрій Корольчук, Олександр Пилипович, Сергій Сівак, Святослав Боруцький, Анатолій Бірюков, Роман Бондарук, Андрій Осіпов та Андрій Козюра.

Також були внесені зміни й до проекту рішення щодо Програми соціального і економічного розвитку міста Луцька на 2013 рік. Зокрема, свої пропозиції внесли Андрій Козюра, Юрій Корольчук, Святослав Боруцький, Анатолій Бірюков.

Депутат Андрій Козюра запропонував, щоб управління економіки міської ради щоквартально інформувало про хід виконання Програми. Зрештою, після нетривалої дискусії обранці громади підтримали таку ідею.

Юрій Корольчук запропонував провести «ревізію» прийнятих міською радою програм. На його думку, це дасть можливість визначити, як фінансуються програми, скільки коштів потрібно на їх реалізацію, які з них є більш пріоритетними тощо. Він переконаний, що це дасть можливість більш ефективно їх реалізовувати.

Зрештою депутати підтримали запропонований проект Програми соціального і економічного розвитку міста Луцька на 2013 рік.

Крім того, обранці громади прийняли Програму розвитку транскордонного співробітництва міста Луцька та залучення міжнародної технічної допомоги на 2013-2014 роки. ЇЇ розробником є управління міжнародного співробітництва та туризму міської ради.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ