Галузь культури Житомирщини справилась із завданнями 2012 року

Галузь культури Житомирщини справилась із завданнями 2012 року

28.12.12 07:35 0 1365
„Галузь культури Житомирщини в цілому виконала завдання, поставлені перед нею у 2012 році. Значною подією року, що минає, став той факт, що колективи Житомирського музично-драматичного театру ім. І. Кочерги і Поліського ансамблю пісні і танцю „Льонок” удостоєні уваги держави і отримали звання академічних. - На цьому наголосив начальник управління культури і туризму облдержадміністрації Юрій Градовський, спілкуючись із журналістами перед початком колегії управління. – Розпочато будівництво у Житомирі музею природи. Завершений зовнішній капітальний ремонт обласної філармонії. Виділено 2 млн. грн. для проведення внутрішніх робіт: приведення сцени закладу до європейських стандартів, встановлення освітлення, необхідної апаратури, заміна крісел тощо”.

Колегія управління культури і туризму з-поміж інших питань розглянула результати комплексної перевірки роботи відділів культури і туризму Любарської, Романівської, Черняхівської та Чуднівської райдержадміністрацій; роботу міських відділів культури і туризму (м. Житомир, м. Бердичів, м. Новоград-Волинський, м. Коростень, м. Малин) у сфері охорони культурної спадщини.

„Попереду багато роботи, - резюмував Юрій Градовський. – Зокрема розпочинається підготовка заходів до 200-річчя від дня народження Тараса Григоровича Шевченка”.

Очільник галузі культури, користуючись нагодою, привітав шеститисячний загін культпрацівників області із наступаючими Новорічними і Різдвяними святами, побажавши здоров’я, добробуту і щоб у кожного в душі звучала пісня.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: До «Львова за півціни» ...
Наступна новина: Безкоштовний інтернет – ...

КОМЕНТАРІ