Івано-Франківщина: На колегії обговорили актуальні питання життя у Галицькому районі

Івано-Франківщина: На колегії обговорили актуальні питання життя у Галицькому районі

28.12.12 08:22 0 1453
26 грудня в сесійному залі районної ради під головуванням першого заступника голови районної державної адміністрації Володимира Бродовича відбулося засідання колегії районної державної адміністрації.

У роботі колегії взяли участь начальники відділів та управлінь районної державної адміністрації, керівники правоохоронних органів, підприємств та організацій району, голови місцевих рад, представники ЗМІ.

Про хід виконання розпорядження районної державної адміністрації від 16.03.11р. №109 «Про стратегію розвитку агропромислового комплексу на 2011-2015 роки, проблеми та шляхи вирішення» та виконання доручення Президента України від 31.10.2011р. №1-1/2528 щодо стабілізації галузі тваринництва доповів начальник управління агропромислового розвитку районної державної адміністрації Володимир Гловацький.

Про дотримання вимог Закону України від 07.04.2011 року №3206-VI «Про засади запобігання та протидії корупції» проінформував присутніх Володимир Ткачук - завідувач сектору взаємодії з правоохоронними органами, оборонної та мобілізаційної роботи апарату районної державної адміністрації.

В обговоренні цього питання взяв участь завідувач сектору з питань запобігання та протидії корупції та взаємодії з правоохоронними органами юридичного управління обласної державної адміністрації Мирон Дмитрик.

Він нагадав держслужбовцям про те, що відповідно до статті 12 вищезгаданого закону вони зобов’язані щорічно до 1 квітня подавати за місцем роботи (служби) декларацію про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за минулий рік. Крім того, порекомендував присутнім ознайомитися з положеннями нового Кримінально-процесуального кодексу, який набув чинності 20 листопада 2012 року.

З цього приводу члени колегії запропонували внести до проекту рішення ряд доповнень. Зокрема, забезпечити широке інформування громадськості про випадки виявлення корупції, щоквартально проводити навчальні семінари з вивчення нового КПК України для голів сільських рад та працівників відділів та управлінь державної адміністрації.

Старший оперуповноважений кримінальної міліції Галицького РВ УМВС Дмитро Смукович прозвітував про роботу щодо попередження дитячої бездоглядності та правопорушень серед підлітків, протиправної поведінки молоді та співпрацю з відділами районної державної адміністрації.

До обговорення питань порядку денного колегії долучився прокурор Галицького району Ігор Стефанишин. Він наголосив, що пріоритетними напрямками роботи прокуратури залишаються такі, як додержання бюджетного, земельного законодавства, забезпечення нагляду за додержанням законів, спрямованих на попередження правопорушень серед неповнолітніх, захист їх прав та інші.

На завершення роботи колегії перший заступник голови районної державної адміністрації Володимир Бродович закликав присутніх в 2013 році працювати над наповненням дохідної частини бюджету та привітав всіх з наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Розробка мистецького ...
Наступна новина: На Житомирщині виявляють ...

КОМЕНТАРІ