Львівщина: У Дрогобичі затримали чоловіка, який викрав товар із супермаркету

Львівщина: У Дрогобичі затримали чоловіка, який викрав товар із супермаркету

28.12.12 10:26 0 1309
22 листопада 2012 року до чергової частини Дрогобицького міського відділу міліції звернулись працівники супермаркету та повідомили, що з приміщення торгової зали невідома особа викрала товар.

За допомогою камер внутрішнього відеоспостереження працівник супермаркету побачив, що невідомий чоловік викрав харчові продукти та горілчані вироби.

Останнього цікавила пляшка горілки і палка ковбаси, однак зловмисник не врахував, що у закладі встановлені камери відеоспостереження. Зловмиснику кортіло добряче випити і добре закусити. Звичайно, заплатити за товар вартістю у 98 гривень чоловік не мав намірів. А відтак, крадію доведеться тепер сплатити штраф. Під час перегляду відеозапису з камер спостереження дільничними інспекторами міліції було встановлено особу, а згодом правоохоронці затримали зловмисника.

37-річний мешканець міста Трускавця вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за статтями 185 (крадіжка), 187 (розбійний напад) Кримінального кодексу України. Наразі зловмисника притягнуто до адміністративної відповідальності за статтею 51 (дрібна крадіжка) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Проте, чоловікові необхідно задуматись над своїм матеріальним та соціальним становищем, щоб наступна крадіжка не стала аргументом порушення ще одної кримінальної справи.

Про це повідомили у ВЗГ ГУМВС України у Львівській області

(за матеріалами Дрогобицького МВ)
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 1)
Попередня новина: Львівщина: «Надійний ...
Наступна новина: На Буковині чоловік ...

КОМЕНТАРІ