Чернівці: Міська влада контролює виплату заробітної плати

Чернівці: Міська влада контролює виплату заробітної плати

28.12.12 13:13 0 1325
Чергове засідання міської комісії з питань забезпечення своєчасності і повноти сплати податків та погашення заборгованості із заробітної плати, своєчасної виплати пенсій та інших соціальних виплат – підсумкове в поточному році, було проведено під головуванням заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Петра Ротаря.

Про ситуацію з виплатою заробітної плати на підприємствах Чернівців поінформувала присутніх начальник управління праці та соціального захисту населення міської ради Альона Долга. Загальна сума невиплаченої заробітної плати працівникам підприємств, які звітують в органи державної статистики, на 1 грудня 2012 року складала 44,8 тис.грн., на початок року вона становила 201,3 тис.грн.

Під час роботи комісії також розглянули питання сплати податків і зборів до бюджетів усіх рівнів, надходжень до бюджету Пенсійного фонду України в м.Чернівцях.

Перший заступник начальника управління Пенсійного фонду України в м.Чернівцях Т.Джуровець зосередила увагу членів комісії на питаннях заборгованості страхувальників зі сплати страхових та єдиного внеску, залучення до сплати єдиного внеску фізичних осіб-підприємців, а також повідомила про забезпечення виплат пенсій та грошової допомоги громадянам міста.

Присутні заслухали інформацію трьох підприємств щодо розрахунків з Пенсійним фондом, із заробітної плати працівникам та щодо сплати податків.

За підсумками роботи комісії прийняті конкретні рішення, спрямовані на ліквідацію заборгованості на підприємствах міста.

Заступником міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Петром Ротарем були окреслені конкретні завдання на наступний 2013 рік.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Прийнято бюджет міста ...
Наступна новина: Чернівці: Увага! Бурульки

КОМЕНТАРІ