На Тернопільщині розпусну дочку 54-річний батько звинуватив у крадіжці

На Тернопільщині розпусну дочку 54-річний батько звинуватив у крадіжці

28.12.12 19:59 0 1393
На Тернопільщині, маючи намір приструнити непутящу доньку, батько вирішив налякати її міліцією. Необдуманий вчинок при­звів до того, що чоловікові самому доведеться нести відповідальність.

До праціників Тернопільського райвідді­лу внутрішніх справ із заявою звер­нувся житель села Смиківці. Чоло­вік нарікав, що його донька спільно з колишнім благовірним викрали з житлового будинку заявника понад дві тисячі гривень, золоті прикра­си, мобільний телефон та п’ять пля­шок горілки.

Міліціонери завели кримінальне провадження щодо підо­зрюваних. Але під час досудового слідства з’ясувалося, що протиправні вчинки скоїли не підозрювані, а сам потерпілий, адже, насправді, крадіжки не було, а неправдиве повідо­млення про злочин та лжесвідчен­ня 54-річний чоловік дав з єдиною метою – налякати доньку відпові­дальністю.

Що ж спонукало батька до тако­го вчинку? Безвихідь. Уже понад шість років ні тато, ні мати не ма­ють впливу на свою доньку. Розпуста, вживання алкоголю – єдині заняття, якими живе 37-річна молодиця.

Не кажучи вже про те, що жінку позбавили опіки над двома неповнолітніми дітьми. Дідусь з бабусею взяли на себе обов’язки з виховання онуків, але до останнього не покидали надії, що їхня донька – мати дітей, схаменеться, візьметься за розум. Та де там. Жінка й далі провадила розгульне життя із запоями. Останнім часом знову зійшлася з колишнім. І згубна круговерть засмоктувала щоразу міцніше.

Терпець батька увірвався. Одного дня він не знайшов іншого виходу, як набрати 102. В цей час чоловік не думав про наслідки. Злість, яка керувала ним, штовхнула до непоправного. Навіть свідчення неправдиві дав, та коли відбулася очна ставка з «підозрюваною», зізнався, що все вигадав, лиш би напоумити непутящу доньку.

Проти підозрюваного заведене кримінальне провадження за двома статтями Кримінального кодексу – 383 (ч.1) та 384(ч.1) – завідомо неправдиве повідомлення про вчинення злочину та завідомо неправдиве показання.

Сектор зв’язків з громадськістю УМВС України в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ