Правоохоронці та Федерація футболу України ініціювали посилення відповідальності за вчинення правопорушень під час футбольних матчів

Правоохоронці та Федерація футболу України ініціювали посилення відповідальності за вчинення правопорушень під час футбольних матчів

28.12.12 13:53 0 1384
У Будинку футболу відбулася робоча зустріч представників Департаменту громадської безпеки МВС та Комітету з питань стадіонів та безпеки проведення змагань Федерації футболу України, під час якої учасники обговорили пропозиції щодо внесення до законодавства України змін стосовно посилення відповідальності за вчинення правопорушень у зв'язку з проведенням футбольних матчів.

На зустрічі від Департаменту громадської безпеки МВС були присутні начальник управління масових та спортивних заходів полковник міліції Олег Матвєйцов та начальник відділу безпеки спортивних заходів майор міліції Денис Мовчан. Федерацію футболу України представляли Голова комітету з питань стадіонів та безпеки проведення змагань Сергій Бухаленков і його заступники.

У ході спільної роботи учасники зустрічі обговорили можливість включення до Кодексу України про адміністративні правопорушення такого виду адміністративного стягнення як судова заборона відвідувати стадіони особам, що вчиняють правопорушення під час проведення футбольних матчів.

Зокрема, вбачається доцільним застосувати таке стягнення стосовно осіб, які вчиняють хуліганські дії та використовують піротехніку під час матчів.

УЗГ МВС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Від чергової "грошової ...

КОМЕНТАРІ