У Чернігові розробляється комплексна програма удосконалення споживчого ринку та захисту прав споживачів

У Чернігові розробляється комплексна програма удосконалення споживчого ринку та захисту прав споживачів

28.12.12 15:42 0 1361
27 грудня у Чернігівській міській раді під керівництвом заступника міського голови Олександра Буцка відбулось перше засідання робочої групи з розробки проекту комплексної програми удосконалення споживчого ринку та захисту прав споживачів у м. Чернігові на 2013-2015 роки.

Заступник міського голови підкреслив, що Програма має на меті створити сприятливі умови для підприємницької діяльності у місті з дотриманням вимог чинного законодавства та високого рівня культури обслуговування населення. Особлива увага у Програмі, на думку членів комісії, має бути відведена питанням підтримки благоустрою та презентабельності міста, отже заходам протидії несанкціонованій торгівлі на вулицях міста. Зазначено також про необхідність впорядкування реклами у місті та забезпечення доступності до об’єктів торгівлі та сфери послуг для людей з особливими потребами.

Олександр Буцко дав доручення всім відповідним службам та структурним підрозділам міської ради підготувати пропозиції для вироблення системного підходу для організації торгівлі у місті на належному рівні за умови виконання діючих нормативно-правових актів, дотримання правил благоустрою, санітарних норм і культури торгівлі.

На початку наступного року Програма має бути розглянута на засіданні виконкому, а напередодні весняно-літньої торгівлі винесена на затвердження міської ради, - зазначив О. Буцко.

Відділ зв'язків з громадськістю міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Депутати затвердили ...
Наступна новина: На вокзалі Львова ...

КОМЕНТАРІ