Закарпаття: Безкоштовний інтернет буде у Свалявській центральній районній бібліотеці та бібліотеках-філіях

Закарпаття: Безкоштовний інтернет буде у Свалявській центральній районній бібліотеці та бібліотеках-філіях

29.12.12 07:51 0 1293
03 січня 2013 р. у Свалявській центральній районній бібліотеці, Неліпинській бібліотеці-філії, Росошській бібліотеці-філії та бібліотеці-філії №10 с. Керецьки відбудуться урочисті церемонії з нагоди відкриття пунктів публічного доступу до інтернету та початку надання нових послуг. Відтепер мешканці м. Свалява та сіл Неліпино, Росош, Керецьки Свалявського району зможуть безкоштовно пройти курси комп’ютерної грамотності, надсилати і отримувати електронну пошту, спілкуватися у програмі «Skype», користуватися веб-ресурсами для пошуку роботи, покупки товарів, організації відпочинку, мати доступ до інформації органів влади і соціальних служб тощо. У ході урочистостей буде продемонстровано на практиці, як телефонувати рідним та близьким за допомогою «Skype», в інші міста та за кордон, надсилати повідомлення електронною поштою, шукати друзів та однокласників через соціальні мережі, здійснювати пошук інформації в мережі.

Церемонії відкриття відбудуться: о 11:00 – у Свалявській центральній районній бібліотеці (вул. Головна, 72); о 13:15 – у Неліпинській бібліотеці-філії (вул. Головна, 69); о 14:15 – у Росошській бібліотеці-філії (вул. Перемоги, 155); о 15:00 – у бібліотеці-філії №10 с. Керецьки (вул. Головна, 11).

Бібліотеки отримали комплекти комп’ютерного обладнання і підключилися до всесвітньої мережі в результаті перемоги у конкурсі програми «Бібліоміст». Вони приєдналися до понад тисячі сучасних бібліотек, які вже надають послуги і реалізовують проекти розвитку місцевих громад на основі інформаційних технологій.

Про це повідомили у Закарпатській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Станом на 1 грудня ...

КОМЕНТАРІ