ПАТ «Прикарпаттяобленерго» – у  десятці Всеукраїнського рейтингу відкритості

ПАТ «Прикарпаттяобленерго» – у десятці Всеукраїнського рейтингу відкритості

29.12.12 08:39 0 2043
У рейтингу відкритості та системності у сфері КСВ-2012 (Всеукраїнський рейтинговий журнал «ГVардія») на першій сходинці – Метінвест, срібло – у ДТЕК, бронзові нагороди – у групи СКМ. ПАТ «Прикарпаттяобленерго» – на 7-ій позиції у «Секторі товарного виробництва» та на 10-ій сходинці загального списку.

«Наша енергокомпанія фігурує у верхівці рейтингу з КСВ з 2009 року, - зазначає голова правління ПАТ «Прикарпаттяобленерго» Олександр Бубен. - Це дає нам можливість представити наші досягнення в галузі КСВ, отримати оцінку з боку експертів, а також поділитися з широкою громадськістю накопиченим досвідом. Ми пишаємося тим, що цього року також увійшли у першу десятку рейтингу «ГVардія соціально відповідальних компаній». Приклад інших підприємств дає нам наснагу в реалізації власних програм КСВ та для вдосконалення управління та звітності у цій сфері». Серед визнаних напрацювань прикарпатських енергетиків – волонтерська програма «Наш суперагент» (у сфері популяризації електробезпеки серед дітей), програма «Зелена лінія», комплексна природоохоронна програма «Лелека», проект «Ініціативний центр» та ін.

Цьогоріч за звання «найбільш соціально відповідальної» змагалася 41 компанія. Загалом учасники рейтингу «ГVардія» є прикладом розвитку соціальної відповідальності українського бізнесу, а також зміцнення іміджу нашої країни та вітчизняних компаній на міжнародній арені. Мета проекту Видавничого Дому «Галицькі Контракти» – не просто збільшити кількість компаній, які будують бізнес відповідно принципам КСВ. Організатори прагнуть сприяти підвищенню цінності КСВ в очах бізнесу та зацікавлених сторін і надіються, що це призведе до бажання компаній добровільно докладати зусилля для розвитку соціальної, економічної та екологічної сфер.

На думку експертів, п’ятий рейтинг компаній у сфері КСВ – це чіткий лист з лідерами та аутсайдерами, аргументованими балами та детальним аналізом. До методики 2012 року були внесені певні зміни. Більш детально оцінювалися відкритість та системність в управлінні КСВ та у взаємодії із зацікавленими сторонами. На рівних оцінювалися всі напрямки КСВ, не виділяючи окремо благодійність. Серед основних напрямків КСВ у цьому році були зазначені: розвиток персоналу, охорона праці та здоров’я, охорона навколишнього середовища та ресурсозбереження, підтримка добросовісної ділової практики та етичної поведінки, вдосконалення продукту та відносин зі споживачами, розвиток громад, благодійність та меценатство.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Станом на 1 грудня ...
Наступна новина: Мешканка Івано-Франківщини ...

КОМЕНТАРІ