Тернопільщина: Представників галузі культури області турбує питання діяльності установ в умовах неприйняття обласного бюджету на 2013 рік

Тернопільщина: Представників галузі культури області турбує питання діяльності установ в умовах неприйняття обласного бюджету на 2013 рік

29.12.12 10:20 0 1270
Заступник голови облдержадміністрації Петро Гоч провів робочу нараду із керівниками обласних комунальних установ галузі культури та мистецтв.

Участь в зустрічі взяли представники обласної філармонії, академічного драматичного театру, академічного театру актора і ляльки, обласного комунального підприємства «Кінодністер», управління культури обласної державної адміністрації.

Під час наради мова йшла про підсумки роботи установ у 2012 році. Також представників галузі культури турбувало питання діяльності установ в умовах неприйняття обласного бюджету на 2013 рік.

Відсутність головного фінансового документу створює передмови для неодержання працівниками належних їх доплат та надбавок, ставить під загрозу нормальне функціонування ряду установ та закладів, фінансування яких здійснюється з обласного бюджету.

Заступник голови облдержадміністрації Петро Гоч підкреслив, що обласна державна адміністрація зацікавлена у вчасному прийнятті обласного бюджету.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: Тернопільщина: Юрій ...

КОМЕНТАРІ