На Львівщині розкрили квартирну аферу

На Львівщині розкрили квартирну аферу

29.12.12 12:23 0 1526
У 2010 році 30-річний місцевий мешканець разом із 57-річним спільником «провернули» аферу з нерухомістю. У лютому 2012 року слідчі Стрийського міського відділу міліції завершили розслідування справи, порушеної за ознаками злочинів, передбачених частиною 2 статті 190, частинами 2 та 3 статті 358 Кримінального кодексу України.

Як з’ясували правоохоронці у ході розслідування, молодий чоловік у спільній власності з рідною сестрою володіли квартирою у Стрию. Молодик задумав продати нерухомість, але без згоди сестри цього зробити не міг. Та й жінка заперечувала проти продажу спадку.

У листопаді 2010 року молодик все-таки відчужив нерухомість, знехтувавши як і нормами закону, так і моралі. Скористався зловмисник тим, що сестри тимчасово не було у місті. То ж він разом зі спільником підробили договір купівлі-продажу, внісши у документ неправдиві відомості щодо продавця. Тобто, було укладено договір від імені сестри про продаж братові частини квартири.

Тоді ж зловмисники підробили довіреність на ім’я 57-річного спільника, що дало йому право розпоряджатись нерухомістю. Чоловік у свою чергу, використавши підроблену довіреність, продав дану квартиру, виручивши за неї кругленьку суму грошей.

Крапки над «і» у цій справі розставив Стрийський міськрайонний суд у жовтні цього року. Оцінивши зібрані докази та врахувавши те, що підсудні раніше були засуджені, суд призначив покарання 30-річному стриянину у вигляді 4 років 2 місяців позбавлення волі, а його 57-річний спільник отримав 2 роки обмеження волі.

Про це повідомили у ВЗГ ГУМВС України у Львівській області

(за матеріалами Стрийського МВ)
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ