На Буковині триває операція "Ялинка"

На Буковині триває операція "Ялинка"

29.12.12 12:39 0 1303
Управління МВС України в Чернівецькій області попереджає, реалізація незаконно зрізаних ялинок, продаж хвойної продукції без відповідних документів та в невстановлених місцях дає підстави для застосування контролюючими органами фінансових санкцій.

Міліцією Буковини у рамках проведення профілактичного заходу під умовною назвою «Новорічна ялинка» організовано щоденне відпрацювання на всіх ринках, торговельних майданчиках, місцях стихійної торгівлі з метою виявлення незаконної торгівлі хвойними деревами.

До здійснення перевірок у середньому за добу залучається близько 350 працівників міліції, 20 військовослужбовців внутрішніх військ та 187 членів громадських формувань.

На сьогоднішній день працівники міліції склали 59 протоколів за ст. 159 (Порушення правил торгівлі на ринках), 2 протоколи за ст. 65. (Незаконна порубка, пошкодження та знищення лісових культур) та ще 2 протоколи за ст. 164. (Порушення порядку провадження господарської діяльності) Кодексу України про адміністративні правопорушення України.

Всього притягнуто до адміністративної відповідальності 63 особи.

СЗГ УМВС України в

Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині розкрили ...
Наступна новина: Івано-Франківськ: ...

КОМЕНТАРІ