У Чернігові директор школи обійшовся штрафом в 15 тисяч за хабар

У Чернігові директор школи обійшовся штрафом в 15 тисяч за хабар

29.12.12 14:11 0 1304
Новозаводський районний суд Чернігова визнав винною в хабарництві директора однієї з загальноосвітніх шкіл Чернігова. Посадовця засуджено до сплати 15000 гривень штрафу на користь держави з позбавленням права строком на 3 роки обіймати посади, пов’язані з виконанням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських функцій.

Нагадаємо, в грудні минулого року в ході перевірки отриманої інформації та проведення комплексу заходів щодо протидії хабарництву на території Чернігова співробітники Управління по боротьбі з економічною злочинністю УМВС України в Чернігівській області спільно з колегами з міського відділу внутрішніх справ затримали «на гарячому» під час отримання хабара директора однієї з загальноосвітніх шкіл Чернігова.

Діючи з метою особистого збагачення, посадовець вимагала та отримала від жителя Чернігова хабар в сумі 2500 доларів США за надання згоди на передачу в оренду приміщення і відповідного клопотання перед міським управлінням освіти.

Процес передачі грошей відбувався в приміщенні кабінету фізики. Предмет хабара - грошові кошти було вилучено та долучено до справи як доказ. За вказаним фактом прокуратурою Чернігівської області відносно посадовця було порушено кримінальну справу за ознаками ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України - одержання хабара.

СЗГ УМВС України

в Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чергові бригади ЛМКП ...

КОМЕНТАРІ