У Львові міліціонери та журналісти газети

У Львові міліціонери та журналісти газети "Високий замок" нагородили переможців фотоконкурсу

29.12.12 16:44 0 1316
У Львівській області завершився конкурс фотографії на міліцейську тематику. На огляд журі учасники надіслали понад дві тисячі робіт, з котрих довелося обрати лише кілька, які і посіли призові місця фотоконкурсу.

Нагородження переможців акції відбулося 27 грудня у приміщенні Головного управління МВС України у Львівській області. Тут зібралися члени журі, співробітники Головного міліцейського управління області, а також представник співорганізатора заходу – спеціальний кореспондент газети «Високий замок» Омар Узарашвілі.

Головний спеціаліст Відділу зв’язків з громадськістю Головного управління МВС України у Львівській області, а заодно і ведучий церемонії нагородження Юрій Голуб привітав учасників з перемогою, а принагідно зауважив, що цей конкурс проводиться у Львівській області вже не вперше. І з кожним роком його популярність все більше зростає.

«Тішить те, що участь у цій акції беруть люди різного віку. Своїми працями вони демонструють своє бачення про міліцію Львівської області. Здебільшого, автори фотографій відобразили працівників органів внутрішніх справ у реальних умовах роботи», - зазначив Юрій Голуб.

Начальник відділу зв’язків з громадськістю Головного управління МВС України у Львівській області підполковник міліції Світлана Добровольська наголосила, що відібрати з-поміж двох тисяч фотографій насправді було нелегко. Однак, відібрали насправді ті фотографії, які були найкращими та найбільш реально відобразили роботу охоронців правопорядку.

За словами Омара Узарашвілі, перед тим, як ми організували цей конкурс, провели соціологічне опитування щодо того, як люди відносяться до різних правоохоронних структур. І, приємно відзначити, громадяни все-таки досить позитивно оцінюють роботу працівників міліції, розуміють, наскільки ця служба є потрібною. Також приємно здивувало, що в акції фотографій взяли участь люди різних професій, а також учні шкіл. Зокрема, серед переможців є учениця і  вчитель школи», - сказав спеціальний кореспондент газети «Високий замок».

Серед переможців конкурсу: львів’янин Василь Федишин – І місце, Вікторія Хома, учениця 11-го класу СЗШ №55 міста Львова, - ІІ місце, а також Вадим Голуб, начальник групи зв`язків з громадськістю та ЗМІ Західного територіального командування внутрішніх військ МВС України, та Ірина Пригода, вчитель української мови та української літератури СЗШ №6 міста Борислав – розділили ІІІ місце. 

ВЗГ ГУ МВС України

у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Сумщині 15-річний ...
Наступна новина: Близько 11 тисяч сумнівних ...

КОМЕНТАРІ