Львівщина: Відкрито обласну виставку-конкурс учнівських творчих робіт «Український сувенір»

Львівщина: Відкрито обласну виставку-конкурс учнівських творчих робіт «Український сувенір»

29.12.12 18:29 0 1423
У Львівському обласному дитячому еколого-натуралістичному центрі з метою популяризації дитячої художньої творчості та виховання національного світогляду учнівської молоді через пізнання народного мистецтва відкрито виставку-конкурс творчих робіт учнів «Український сувенір».

На виставці представлені роботи вихованців загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів із 17 районів області та міст Львова, Борислава, Дрогобича, Нового Роздолу, Самбора.

Конкурсні вироби виготовлені з глини, дерева, лози, соломи, трави, тканини, паперу, солоного тіста. Також представлені сучасні дизайнерські вироби, що відповідають поняттю «сувенір» і виготовлені з використанням народних традицій та символіки декоративно-прикладного мистецтва, елементів різьблення, вишивки, декоративного розпису, плетення, ткацтва.

Виставка експонуватиметься до 25 січня 2013 року за адресою: м. Львів, вул. І. Франка, 133.

Зазначимо, що творчі роботи, які отримали найбільш схвальні відгуки глядачів та високу оцінку журі, надіслані на Всеукраїнську виставку-конкурс «Український сувенір», яка проходитиме в Національному еколого-натуралістичному центрі в м. Києві.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Житомирі вшанували ...

КОМЕНТАРІ