У Житомирі вшанували пам'ять визволителів міста від німецько-фашистських загарбників

У Житомирі вшанували пам'ять визволителів міста від німецько-фашистських загарбників

30.12.12 10:34 0 1334
29 грудня відбулося покладання квітів із нагоди 69-ї річниці визволення Житомира від німецько-фашистських загарбників. Участь у пам’ятному заході брали заступник голови облдержадміністрації Віктор Балюрко, перший заступник голови обласної ради Володимир Арешонков та Житомирський міський голова Володимир Дебой.

Віктор Балюрко закликав житомирян і жителів області берегти пам\'ять про цей визначний подвиг наших предків. « на Житомирщині проживають 14 героїв-визволителів нашого обласного центру. Обласна влада доклдає усіх зусиль, аби їхня старість належним чином відповідала їхнім героїчним вчинкам, – зазначив заступник очільника області. – А вшановуючи пам\'ять тих воїнів, котрі полягли у боях за визволення міста Житомира, ми повинні дбати і про те, щоб підростаючі та майбутні покоління знали про цей подвиг і поважали історію свого рідного краю».

Перший заступник голови обласної ради Володимир Арешонков зауважив, що представники влади та громадськості повинні робити все можливе, аби унеможливити виникнення воєнних конфліктів не лише на території України, а загалом у світі.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Закарпаття: Відбулося ...

КОМЕНТАРІ