Івано-Франківська  «Ярковиця»  допомагає військовим обласного центру

Івано-Франківська «Ярковиця» допомагає військовим обласного центру

30.12.12 10:59 0 1423
У гуртожитку 114-ої бригади тактичної авіації, яка дислокується на території Івано-Франківська, на завершенні ремонтні роботи. Минулого року з умовами, в яких проживають прикарпатські військові льотчики, ознайомився Міністр оборони України, після чого звернувся з проханням до голови облдержадміністрації Михайла Вишиванюка посприяти бригаді в їх покращенні.

Роботи з облаштування гуртожитку проводить будівельна компанія з обласного центру «Ярковиця» (керівник Володимир Балагура) як соціальний партнер військових.

«Будівельники впорядкували чотири санвузли, в кожному з яких встановлено по дві душові кабіни, покладено плитку, забезпечено подачу гарячої води, - з вдячністю розповів журналістам командир бригади полковник Сергій Голубцов. – За півтора місяця виконано роботу, яка не проводилася упродовж двадцяти років».

«Основний внесок – повна заміна електромережі, - додає мешканець гуртожитку Ярослав Блонський. – Це дало можливість безперебійно постачати електроенергію до житлових кімнат, що раніше було проблемним. Окрім того, проведено ремонт сходових, замінено вікна і двері».

Ще одна нагальна проблема військових, яка потребує вирішення, ремонт клубу. «Клуб в аварійному стані. На його ремонт необхідно понад 2 млн. грн.», - зазначає Сергій Голубцов. При цьому військовий сподівається на допомогу небайдужих людей, тих, для кого соціальне партнерство – це не порожні слова.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпаття: Відбулося ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: З 1 ...

КОМЕНТАРІ