Передноворічний ярмарок відбувся у Тернополі

Передноворічний ярмарок відбувся у Тернополі

30.12.12 12:03 0 1565
На чотирьох майданчиках обласного центру, в суботу, 29 грудня, вирувала торговиця. З ініціативи голови облдержадміністрації Валентина Хоптян такий ярмарок вже втринадцяте цього року організовують у Тернополі.

Свою продукцію покупцям, за цінами виробника, представили підприємства з усіх районів області.

Тут можна було придбати олія, крупи, масло, борошно, мед, м'ясо, яйця, молочні продукти, овочі та фрукти, рибу, ковбасні та хлібобулочні вироби, консервацію.

А оскільки ярмарок відбувався у передноворічний час, то Діди Морози вручали солодкі гостинці наймолодшим покупцям.

Також на майданчиках діяли місця безкоштовного гарячого харчування, відвідавши які усі бажаючи могли посмакувати теплої юшки.

Валентин Хоптян оглянув місця ярмаркування, поспілкувався із продавцями та покупцями, представниками районних державних адміністрацій.

«Такі сільськогосподарські ярмарки привабливі для людей, про що свідчать черги біля виїзних торгових точок. Ми й надалі продовжимо практику проведення таких ярмаркувань, які відбуватимуться не лиже у Тернополі, але й у районних центрах, інших населених пунктах Тернопілля», - сказав голова облдержадміністрації.

Він подякував усім, хто долучився до організації і проведення ярмарків й побажав краянам щасливого Різдва та Нового року.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ