Івано-Франківська міська рада розпустила виконавчий комітет

Івано-Франківська міська рада розпустила виконавчий комітет

30.12.12 13:15 0 1370
Під час розгляду останнього питання порядку денного 31 сесії міської ради "Про звіт виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради" депутати визнали роботу виконкому незадовільною

29 грудня 2012 року відбулось третє пленарне засідання 31 сесії Івано-Франківської міської ради. Серед присутніх на сесії були й два новообраних депутати Верховної Ради України - Олександр Сич та Руслан Марцінків.

В порядку денному пленарного засідання єдиним питання було заслуховування Звіту виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради. Нагадаємо, що дане питання в порядок денний було внесено з пропозиції депутата Михайла Сеньківа ще на першому пленарному засіданні сесії 29 листопада 2012 року.

Від імені членів виконавчого комітету, як його голова доповідав міський голова Віктор Анушкевичус. Міський голова доповів депутатам про проведену роботу МВК у 2012 році та запропонував міським обранцям підтримати звіт й визнати роботу виконавчого органу позитивною. Проте у депутатів міської ради до міського голови виникло чимало запитань щодо результатів роботи виконкому та його продуктивності загалом. В кінцевому результаті депутати не підтримали внесений виконавчим комітетом проект рішення та проголосували за альтернативний проект рішення в якому передбачено розпуск виконкому. Цю пропозицію підтримали 38 депутатів міської ради.

Після розгляду питання порядку денного міські обранці озвучили депутатські запити та закрили 31 сесію Івано-Франківської міської ради.

Про це повідомили у Івано-Франківській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Новим секретарем ...
Наступна новина: Луцьк: Лідію Клімчук ...

КОМЕНТАРІ