До Рівненської дитячої лікарні у дорожній сумці підкинули дитину

До Рівненської дитячої лікарні у дорожній сумці підкинули дитину

31.12.12 14:15 0 1588
На вікно приміщення Рівненської обласної дитячої лікарні у дорожній сумці підкинули дитину.
Про це 31 грудня повідомляє СЗГ УМВС у Рівненській області.
Поряд з дитиною була записка: «Його звати Андрій. Народжений 12 грудня 2012 року. Простіть мене люди... прости мене, мій синочку...».
«Хлопчика знайшли у переході між поліклінікою та приймальним відділенням. Поряд із малечею залишили також набір дитячих речей, а саме – трохи одягу, комбінезон, упаковку дитячих підгузників та суміші для харчування. Дитинка була охайно одягнута та доглянута, – зазначила начальник ВКМСД Рівненського міськвідділу Олена Кравчук.
«Його залишили саме в тому місці, де були впевнені, що хлопчик буде забезпечений усім необхідним. Стан здоров’я дитинки задовільний, малюк непогано себе поводить, добре їсть», – розповів завідувач відділення дитячої патології Рівненської обласної дитячої лікарні.
У лікарні кажуть, що особливого лікування маля не потребує.
«Нині ми проводимо комплекс обстежень, якого потребують усі новонароджені діти. Перш за все, робимо загальні аналізи, обов’язково обстежуємо таких діточок на наявність різноманітних інфекцій, особливо тих, які передаються статевим шляхом», – зауважили у лікарні.
Після проведення усіх обстежень та оформлення відповідних документів, маленького Андрійка за рішенням міської ради переведуть до дитячого будинку.
Малюка до лікарні принесли свідомо, його не залишили замерзати на вулиці чи неподалік сміттєвих баків.
Мати Андрійка у записці повідомила, що вона не має можливості виховувати дитину і, більше того, їй навіть нікуди разом із ним іти... А ще дуже просила, щоб його віддали у хорошу сім’ю, де чужі люди замінять йому рідню.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: Тягнибок вшанує пам’ять ...
Наступна новина: Чим запам'ятався 2012 рік в ...

КОМЕНТАРІ