Тягнибок вшанує пам’ять Бандери завтра на Прикарпатті

Тягнибок вшанує пам’ять Бандери завтра на Прикарпатті

31.12.12 14:00 0 1614
Завтра, 1 січня 2013 року, об 11:00 в Історико-меморіальному музеї Степана Бандрери у Старому Угринові Калуського району на Прикарпатті відбудеться віче з нагоди 104-ї річниці від Дня народження Провідника українського націоналізму.
Як інформує прес-служба Івано-Франківської обласної організації ВО «Свобода», вшанувати світлу пам'ять борця за незалежність Української Держави разом із громадськістю у цей день приїде й лідер Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Олег Тягнибок.
Участь у заході також візьмуть народний депутат України, голова Івано-Франківської обласної організації ВО «Свобода» Олександр Сич, голова Івано-Франківської обласної ради свободівець Василь Скрипничук, депутати місцевих рад від ВО «Свобода».
В Івано-Франківську цього дня о 14:00 розпочнеться піший хід громадськості міста за маршрутом: Вічевий майдан – вул. Незалежності – вул. Степана Бандери – Європейська площа.
О 14:30 на Європейській площі біля пам’ятника Провідникові українського націоналізму розпочнеться святкове віче з нагоди 104-ї річниці від Дня народження Степана Бандери за участю представників духовенства та громадськості міста.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Фаріон відповідатиме за ...
Наступна новина: До Рівненської дитячої ...

КОМЕНТАРІ