Мешканка Івано-Франківська викрала з магазину… сейф із виторгом

Мешканка Івано-Франківська викрала з магазину… сейф із виторгом

03.01.13 13:09 0 1354
Вранці 28 грудня в чергову частину Івано-Франківського МВ УМВС зателефонував тридцятирічний місцевий підприємець і повідомив про зникнення з магазину сейфу з грошима. Туди виїхала слідчо-оперативна група міліції.

Виявилося, що ключі до невеликого металевого сейфу, який кріпився до шафи, мають шестеро підприємців, які торгують у магазині й зберігають у ньому свій виторг. Правоохоронці опитали їх, здійснили ретельний огляд приміщення.

У поле зору слідчо-оперативної групи потрапила 43-річна жінка, яка має офіс у тому ж приміщенні, що й магазин. У розмові з оперативниками вона зізналася, що поцупила сейф, який заховала в своєму особняку. Міліціонери виїхали до неї додому й справді знайшли металевий сховок, який був під ліжком.

Виявилося, що бізнесвумен взяла в банку кредит, за який не змогла вчасно розрахуватися. Щоб вийти із ситуації, жінка не знайшла кращого виходу, ніж пограбувати сусідів по роботі. Дочекавшись, коли магазин зачиниться, пані відчинила його своїм ключем, відірвала від стінки шафи сейф і привезла додому. Там безуспішно намагалася його відчинити, а потім заховала під ліжком і поїхала на роботу.

Як повідомив начальник відділу карного розшуку Івано-Франківського МВ УМВС капітан міліції Василь Маківничук, у присутності потерпілих і понятих сейф відчинили «рідним» ключем і перерахували наявні в ньому кошти. Там була 41 тисяча гривень. Після проведення необхідних формальностей гроші повернуть підприємцям. А проти їхньої злодійкуватої сусідки відкрито кримінальне провадження за вчинення крадіжки коштів, що завдала значної шкоди потерпілим. Стосовно жінки обрано запобіжний захід – особисте зобов'язання. Тож Новий рік бізнесвумен зустріне вдома, але з далеко не святковим настроєм.

Про це повідомили у СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині у вбивстві ...
Наступна новина: На Львівщині значних ...

КОМЕНТАРІ