Буковина: Міліція області відпрацьовує місця продажу піротехнічних засобів

Буковина: Міліція області відпрацьовує місця продажу піротехнічних засобів

03.01.13 15:00 0 1307
Управлінням МВС України в Чернівецькій області проводяться профілактичні заходи, спрямовані на посилення контролю щодо реалізації населенню піротехнічної продукції.

Міліціонери Буковини вже перевірили близько 14 суб’єктів господарювання, які мають ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва і торгівлі піротехнічними засобами, а також понад 500 стихійних місць можливої реалізації піротехніки.

У результаті вжитих заходів працівники ОВС виявили 34 факти реалізації піротехнічної продукції без ліцензій. Всього вилучено понад 100 000 одиниць піротехнічної продукції, значна кількість з яких – салютні установки.

Так, під час проведення таких заходів на МТК «Калинівський ринок» працівниками міліції виявлено факт реалізації піротехнічних виробів громадянином без відповідних документів та в невстановленому місці. В останнього вилучено понад 9 000 піротехнічних виробів.

А у місті Новоселиця правоохоронці припинили діяльність місцевого жителя, який незаконно реалізовував піротехнічну продукцію на ринку. У чоловіка вилучили понад 4 000 піротехнічних виробів.

Відносно всіх порушників складені адміністративні матеріали за ст. 195-6 (Порушення працівниками підприємств, установ, організацій правил зберігання або перевезення вогнепальної, холодної чи пневматичної зброї і бойових припасів) Кодексу України про адміністративні правопорушення України, які були скеровані до суду.

Робота у даному напрямку продовжується.

СЗГ УМВС України в

Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ