Луцьк: Напередодні Нового року муніципальна дружина виявила 26 порушників

Луцьк: Напередодні Нового року муніципальна дружина виявила 26 порушників

03.01.13 16:19 0 1264
На виконання рішення виконавчого комітету від 21.11.2012 № 790-1 «Про розміщення пунктів продажу хвойних дерев та новорічних іграшок до Новорічних та Різдвяних свят на вулицях міста», а також з метою недопущення стихійної торгівлі та порушень вимог Правил благоустрою, відділ муніципальної дружини спільно з співробітниками Луцького МВ УМВС України у Волинської області в період з 20 по 31 грудня проводили відпрацювання території міста, в ході якого було складено 26 протоколів.

З них: дев’ять - за ст.160 КУпАП (торгівля з рук у невстановлених місцях); вісім - за ст. 152 КУпАП (порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів); чотири - за ст. 195-6 КУпАП (порушення порядку виробництва, зберігання, перевезення, торгівлі та використання піротехнічних засобів); п’ять - за ст. 159 КУпАП (порушення правил торгівлі на ринках).

Вказані вище матеріали були направлені на розгляд до Луцького міськрайонного суду та адміністративної комісії при виконавчому комітеті Луцької міської ради.

Окрім того, інспекторами відділу вручено 24 приписи, якими зобов’язано окремих суб’єктів господарювання належним чином очищати власну прилеглу територію від снігу, криги та сміття.

Відділ муніципальної дружини (728653)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Луцький НВК № 24 знову ...

КОМЕНТАРІ