Луцький НВК № 24 знову перший

Луцький НВК № 24 знову перший

03.01.13 16:33 0 1399
Асоціація міні футболу Волині, управління освіти Луцької міської ради та новостворена спортивна громадська організація «Асоціація дитячо-юнацького футболу Волині» подарувала юним спортсменам ще одне футзальне свято.

В місті Луцьку було започатковано «Новорічний Кубок Адреналіну 2012» для школярів 7-8 класів, що пройшов у СК «Арена Спорт».

П'ять кращих луцьких команд за підсумками «Адреналін Ліги 2012» (гімназія № 4 імені Модеста Левицького, НВК № 7, 22, 24, 26) та колективи навчальних закладів з Піддубців, Острожця та Торчина були поділені на дві відбірні групи.

В одноколовому турнірі визначилися півфіналісти. У групі А - НВК № 22 (вчитель фізичної культури Олександр Момотюк ) і Піддубці (Андрій Полтавець). У групі В – НВК № 24 (Віктор Єзерський) і Острожець (Олег Юрчук).

У першому півфінальному поєдинку перемогу святкували юнаки з НВК №22, котрі перемогли однолітків з Острожця з рахунком 2:0. А в другому поєдинку майбутні чемпіони з НВК №24 переграли амбітні Піддубці - 4:2. В бронзовому поєдинку між приїжджими командами перемогу святкували школярі з Острожця . А долю головного призу змагань довелося з'ясовувати у серії післяматчевих пенальті. Основний час гри між навчально-виховними комплексами №22 та №24 закінчився з нічийним результатом 1:1. А удари з шестиметрової позначки краще виконали гравці школи №24, які і здобули звання чемпіонів турніру.

Всі команди-учасниці отримали солодкі подарунки від оргкомітету змагань, фірмові ігрові м'ячі «Joma», що були люб'язно надані керівником київського підприємства «Спорт Сервіс» Сергієм Владико, запрошення в кіно від СОК «Адреналін Сіті».

Також організатори визначили і нагородили призами від ФК «Волинь» кращих гравців турніру. Кращим голкіпером змагань став Олександр Пушик з Піддубців, а перегони бомбардирів виграв Денис Чорний з НВК №24. Кращим гравцем оргкомітет визнав Андрія Касянчука з Острожця.

Учасники змагань та їх керівники висловили слова подяки організаторам та побажали у майбутньому лише збільшувати кількість дитячо-юнацьких змагань у різних вікових категоріях, як серед хлопців, так і серед дівчат.

Управління освіти Луцької міської ради

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Луцьку польські діти ...

КОМЕНТАРІ