У Луцьку польські діти

У Луцьку польські діти "порвали" українців

03.01.13 16:45 0 1877
Напередодні Нового року, 28 – 29 грудня минулого року, у приміщенні спортивного комплексу Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки відбулися міжнародні матчеві зустрічі з баскетболу між командами міст-побратимів Люблін (Республіка Польща) та Луцьк (Україна). Ігри відбувались у двох вікових категоріях: дорослі та юнаки 1998 року народження та молодші.

На турнірі зустрілись команди хороших друзів та давніх суперників. І дитяча і доросла команди неодноразово сходились у двобоях. Зараз команди «Старт» (Люблін) та «Волиньбаскет-Університет» (Луцьк) готуються до виступу у другому колі Чемпіонатів своїх країн, тому спаринги були корисні обом суперникам. В обох матчах дорослих команд перемогу святкували волиняни (94:83, 95:86). А у дитячих командах сильнішими виявилися поляки (77:33, 64:61). Відчувалось, що команді «КДЮСШ № 1- Волиньбаскет» не вистачає ігрової практики, гравці досить невпевнено почувають себе у великому ігровому залі.

Змагання відбувалися за підтримки комітету по фізичній культурі та спорту Луцької міської ради та Президента Федерації баскетболу Волині Олександра Кропиви.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 2)
Попередня новина: Луцький НВК № 24 знову ...
Наступна новина: Тернопіль: За підсумками ...

КОМЕНТАРІ