На Рівненщині в двох ДТП загинуло четверо людей  (уточнено)

На Рівненщині в двох ДТП загинуло четверо людей (уточнено)

03.01.13 13:50 0 1519
На трасі Київ-Ковель, неподалік м. Сарни на Рівненщині, у дорожньо-транспортній пригоді вранці 2 січня загинуло двоє людей. Як стало відомо, водій автомобіля «БМВ» з’їхав у кювет, а потім врізався у дерево.

Транспортний засіб рухався зі сторони Києва у напрямку Сарн. За попередніми даними чоловік не вибрав безпечної швидкості руху, відтак не впорався з керуванням.

У результаті дорожньо-транспортної пригоди водій іномарки та його пасажирка 41–річна мешканка смт. Рокитне загинули на місці пригоди.

За цим фактом триває перевірка.

Як повідомлялося раніше, дві людини загинули вранці 2 січня і внаслідок ДТП на трасі "Київ-Чоп". На місце екстреного виклику виїжджали рятувальники першого відділення чергового караулу.

Встановлено, що водій автомобіля "Санг Йонг" не впорався з керуванням та вдарився у відбійник, після чого автомобіль перекинувся. У транспортному засобі знаходилося троє пасажирів та водій.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди жінка та 14-річний хлопець загинули на місці пригоди. 10-річного хлопця у важкому стані медпрацівники доставили в травматологічне відділення Дубенської центральної районної лікарні. При цьому водій джипу не постраждав.

Рятувальники за допомогою спеціального обладнання дістали загиблих і водія потерпілих з понівеченого автомобіля.

Причину ДТП встановлюють працівники Державної автомобільної інспекції.

УЗГ МВС України

(за матеріалами СЗГ УМВС України

в Рівненській області)
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Буковина: Святкування ...
Наступна новина: Львівщина: Як не стати ...

КОМЕНТАРІ