Вага вилученої міліцією піротехніки вже становить понад 18 тонн

Вага вилученої міліцією піротехніки вже становить понад 18 тонн

03.01.13 17:48 0 1360
Кількість піротехнічних виробів, вилучених правоохоронцями, наближається до 800 тисяч штук. Такими є результати перевірок діяльності більш ніж 14 тисяч торгівельних закладів на території держави. Проте нещасні випадки в результаті застосування піротехніки все ж фіксуються.

У Запоріжжі до міліції надійшло повідомлення про те, що в одну з дитячих лікарень обласного центру доставлено 16-річного хлопця, у якого діагностовано травми обох кистей рук та лівого ока. За попередньою інформацією, підліток травмувався в результаті необережного поводження з петардою. Триває перевірка.

Аби запобігти випадкам незаконного виготовлення та реалізації піротехніки, міліція у взаємодії із зацікавленими правоохоронними та контролюючими органами на даний час вже перевірила майже 1 тисячу торгівельних закладів, понад 13 тисяч ринків та інших місць можливої реалізації піротехнічної продукції.

У результаті перевірок встановлено більше 930 випадків продажу піротехніки без відповідних документів.

Із незаконного обігу вилучено майже 800 тис. одиниць піротехнічних виробів, вага яких становить більше 18 тонн. За незаконну реалізацію піротехнічної продукції складено адміністративні протоколи на 952 осіб. Крім того, на ще 210 громадян складені адміністративні матеріали за протиправне застосування піротехніки.

УЗГ МВС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Відбудеться третій ...
Наступна новина: На Житомирщині працівники ...

КОМЕНТАРІ