У Хмельницьку чоловік під час бійки тричі вистрілив супротивнику в голову

У Хмельницьку чоловік під час бійки тричі вистрілив супротивнику в голову

03.01.13 18:36 0 1364
У м. Хмельницьку обоє місцевих мешканців напідпитку із-за дрібниці стали з’ясовувати між собою стосунки за допомогою зброї. Стан одного з них медичні працівники оцінюють як важкий.

Близько опівночі мешканці однієї з вулиць Хмельницького обласного центру почули постріли. Як з‘ясувалося, таким чином двоє молодиків, 23 і 27 років, з‘ясовували між собою стосунки. Причиною стала якась дрібниця, про яку ніхто не може згадати.

Хлопці почали битися і старший з них, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, умисно тричі вистрілив із пневматичного револьвера в голову своєму опонентові.

У результаті потерпілий отримав проникаючі кульові поранення – одна куля пройшлася вздовж лоба і ще дві залишилися у самій голові. Пораненого госпіталізували до місцевої міської лікарні. Наразі його стан, за словами медиків, оцінюється, як важкий.

За цим фактом розпочате досудове розслідування за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України «Вбивство». Чоловік, який здійснив постріли, затриманий. Зброя направлена на дослідження в науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Рівненщині вбили і ...

КОМЕНТАРІ