На Рівненщині шукають осіб, причетних до жорстокого вбивства таксиста (оновлено)

На Рівненщині шукають осіб, причетних до жорстокого вбивства таксиста (оновлено)

04.01.13 09:32 0 1916
Зранку 30 грудня до міліції надійшло повідомлення, що в полі поблизу болота між селами Посягва та М’ятин Гощанського району, що на Рівненщині, виявлено обгорілий автомобіль «Рено Кенго».

Виявили тривожну знахідку мисливці, які проходили неподалік. На місці події правоохоронці встановили, що транспортний засіб належить 51-річному рівнянину Миколі. Біля автомобіля знаходилось пошкоджене вогнем тіло власника. Як вдалось з’ясувати в ході досудового розслідування, 29 грудня близько 21.30 чоловік покинув домівку та направився на роботу. Тоді його і бачили востаннє. Майже чотири останні роки чоловік працював таксистом у обласному центрі.

Зі слів дружини, потерпілий мав із собою три тисячі гривень. Однак на місці пригоди правоохоронці коштів не виявили, які і не було там верхнього одягу та взуття загиблого. За наявними слідами крові працівники міліції констатують, що чоловіка добряче побили.

За частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України відкрито кримінальне провадження. Правоохоронці розглядають кілька версій скоєного.

— Загиблий не конфліктував із іншими, тож про розподіл сфер впливу не йдеться, — зауважив т.в.о. начальника УМВС України в Рівненській області Геннадій Юрчук.

Працівники міліції встановлюють осіб, причетних до скоєння злочину.

СЗГ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 3)

КОМЕНТАРІ