На Рівненщині хулігани відлупцювали заступника мера під новорічною ялинкою (оновлено)

На Рівненщині хулігани відлупцювали заступника мера під новорічною ялинкою (оновлено)

04.01.13 19:30 0 1814

На Рівненщині у місті Дубно хулігани побили 41-річного заступника мера Руслана Мосійчука за зауваження. Чиновника відлупцювали на очах у натовпу городян у Новорічну ніч. Нині чоловік перебуває на лікарняному, пише tsn.ua.

"Я тієї ночі чергував у центрі нашого міста біля головної ялинки. Близько 4:30 ранку помітив, як четверо чоловіків намагаються вилізти на гойдалку на дитячому майданчику неподалік. Як виявилося, на свою ж голову", - розповів Мосійчук. За його словами, чиновник їм представився та попросив їх зупинитися, в іншому разі - пригрозив міліцією. "Здається, це їх не тільки не зупинило, а ще більше обурило. Почувши слово "міліція" вони підійшли до мене впритул. Незнайомці одразу почали битися, кинули мене на землю - лупили у голову ногами, а я міг тільки прикриватися долонями. Це тривало кілька хвилин. Після цього вони втекли", - зазначив Мосійчук. Побиття чиновника бачили кількадесят городян, які прийшли із сім'ями до новорічної ялинки. Однак жоден з них не вступився за чоловіка. "

Там надворі було людей 150-200. Коли почалася бійка, вони просто розсіялися - повтікали звідти. Не поміг ніхто", - додав заступник мера. Після побиття чоловік одразу пішов до місцевого відділу міліції, потім "зняв" побої у районній лікарні. Пригадує, що кривдники на вигляд мали по 30-40 років. "У мене розбита губа, вибита щелепа й навіть вуха, голова болить - маю струс мозку та закриту черепно-мозкову травму", - поскаржився Мосійчук. він також зазначив, що йому невідомо, чи знайшли вже нападників, та додав, що у суботу його викликають до міліції. "Мабуть, на очну ставку", - припустив чиновник.

Особи усіх учасників інцеденту вже встановлено, про це повідомляє СЗГ УМВС України в Рівненській області.

Частку причетності кожного з них до нанесення тілесних ушкоджень потерпілому наразі з'ясовують слідчі. За частиною 2 статті 125 (умисне легке тілесне ушкодження, що спричинило короткочасний розлад здоров´я або незначну втрату працездатності) відкрито кримінальне провадження. Триває досудова перевірка.

 

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
2 (голосів: 6)

КОМЕНТАРІ