Волинська область: тривають пошуки 2 дітей, які зникли 29 грудня

Волинська область: тривають пошуки 2 дітей, які зникли 29 грудня

05.01.13 13:45 0 1743

У селищі Колки Маневицького району тривають пошуки двох хлопчиків 8 і 10-ти років, які 29 грудня 2012 року пішли з дому після обіду і не повернулись. Коли їх почали шукати, на березі річки Стир знайшли їхні санчата та рукавичку. У зв'язку з цим основною версією зникнення діток вважається утоплення.

 

Станом на 16:00 2 січня водолази пошуково-рятувальної служби Територіального управління МНС у Волинській області обстежили майже 2 км русла річки Стир вниз по течії. Щоб здійснити занурення, в льодяному покрові товщиною 40-50 см біля берега через кожних 50 метрів бензопилою розрізали ополонку, в яку опускався водолаз. Робота ускладнювалась сильною течією, великою глибиною русла і низькою температурою води (близько +2...+4°С).

 

Наразі тіла дітей рятувальникам виявити не вдалось. За погодженням з батьками зниклих діток, місцевою владою, громадою і співробітниками міліції пошуки дітей під водою вирішено проводити за локальними викликами після опрацювання слідчими органами різних версій щодо можливих місць знаходження тіл дітей.

 

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ