У святкові дні на Рівненщині зареєстровано три спроби суїциду

У святкові дні на Рівненщині зареєстровано три спроби суїциду

08.01.13 14:30 0 1392
Троє мешканців Рівненської області вирішили у святкові дні розпрощатися з життям. За даними прес-служби Територіального управління МНС у Рівненській області, одна з цих спроб, на жаль, стала успішною.

У власному господарстві села Немовичі Сарненського району покінчив життя самогубством пострілом у живіт з власної гладкоствольної рушниці тимчасово непрацюючий чоловік, 1983 року народження. 

8 січня в реанімаційне відділення Сарненської центральної районної лікарні була госпіталізована жителька села Орлівка Сарненського району, 1963 року народження, інвалід ІІ групи (психічно хвора). Медики встановили в жінки діагноз: медикаментозне отруєння таблетками аміназин і настоєм чемериці. Потерпіла перебуває в стані середньої важкості.

Цього ж дня в хірургічне відділення Сарненської ЦРЛ був госпіталізований непрацюючий житель села Рудня-Карпилівська Сарненського району (1988 року народження) з діагнозом: ножове поранення передньої черевної стінки, стан важкий. Поранення наніс собі сам у власному господарстві.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ