Французи хочуть Pussy Riot в обмін на Депардьє, Бардо і Матьє

Французи хочуть Pussy Riot в обмін на Депардьє, Бардо і Матьє

08.01.13 13:45 0 1358

У Facebook з'явився франкомовний рух, який пропонує керівництву Росії звільнити учасниць групи Pussy Riot в обмін на громадянство Жерара Депардьє, Бріжит Бардо та Мірей Матьє.

 

Як пише "Die Welt", надання російського громадянства відомому актору Жерару Депардьє, який не захотів платити на батьківщині 75%-й податок на прибуток і посварився з прем'єр-міністром Франції Жаном-Марком Еро, не сходить із заголовків французьких газет, повідомляє InoPressa.

Не тільки зустріч Депардьє з президентом РФ Володимиром Путіним, але й поїздка актора в Мордовію, де нібито й збирається осісти 64-річний француз, і повідомлення про те, що губернатор республіки Володимир Волков запропонував Депардьє посаду регіонального міністра культури, зчинили галас у ЗМІ.

Автор статті у "Die Welt" Геше Вюппер зазначає, що саме в Мордовії відбуває ув'язнення одна з учасниць панк-гурту Pussy Riot, "тому реакція громадськості не змусила себе довго чекати".

Автор пише, що Жерар Депардьє, як Бріжит Бардо, яка побажала стати громадянкою Росії уже стали об'єктом глузувань в інтернеті, свою заклопотаність інцидентом висловили представники французьких профспілок, та й політики не залишилися осторонь.

Так, діяч французької Партії зелених Даніель Кон-Бендіт назвав Депардьє й Бордо "закінченими кретинами".

"Треба бути божевільним чи зовсім п'яним, щоб назвати Росію країною великої демократії", - заявив французький політик.

Мадам Бардо він порадив "перезимувати в одному з таборів Сибіру".

Колишня дружина популярного актора Елізабет, навпаки, попросила у своєму інтерв'ю радіостанції RTL розуміння й закликала "не кидати в актора каміння".

"Він так вчинив, бо його недостатньо любили й мало звертали на нього уваги. А коли в нього з'являється почуття, що від нього відмовилися, він іде на провокації", - пояснює Елізабет.

Джерело: Українська Правда

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ