Івано-Франківщина: Податкову звітність «електронкою» подали 94 % платників ПДВ  області

Івано-Франківщина: Податкову звітність «електронкою» подали 94 % платників ПДВ області

10.01.13 15:33 0 1030
У грудні 2012 року 3628 платників податку на додану вартість прозвітували до органів державної податкової служби області в електронному вигляді, з них 3 053 – юридичні особи та 575 – фізичні особи-підприємці. Загалом на Прикарпатті податкову звітність з ПДВ подали 3 853 суб’єкти господарювання, повідомляють в ДПС в області.

У порівнянні з аналогічним періодом 2011 року електронну звітність подали на 66 платників більше.

Для інформаційної підтримки та технічної допомоги з питань надсилання звітності в електронній формі ДПС України видає платникам податків безкоштовні «посилені сертифікати відкритих ключів».

Довідково

Довідкова інформація щодо електронної звітності за телефоном 0-800-501-007 (безкоштовно зі стаціонарних телефонів), а також на офіційному веб-порталі ДПС України (www.sts.gov.ua) та інформаційному ресурсі Акредитованого Центру сертифікації ключів Інформаційно-довідкового департаменту державної податкової служби за адресою www.cskidd.gov.ua.

Обласний відділ Акредитованого Центру сертифікації ключів знаходиться в Центрі обслуговування платників податків міської ДПІ, за адресою м. Івано-Франківськ, вул. Незалежності, 20.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Прикарпатські ставки ...

КОМЕНТАРІ