Податківці Івано-Франківщини розглянули 60 запитів на інформацію

Податківці Івано-Франківщини розглянули 60 запитів на інформацію

11.01.13 08:09 0 1041
У минулому році правом на отримання інформації від податківців, у відповідності до Закону України «Про доступ до публічної інформації», скористалися 24 фізичні особи, 32 суб’єкти господарської діяльності – юридичні та фізичні особи, два представники громадських організацій та депутат районної ради.

Всього у 2012 році до органів ДПС області надійшло 60 таких запитів, повідомляють в ДПС в Івано-Франківській області. Відповіді на запити податковими органами надано у визначені Законом терміни і з дотриманням вимог до інформації з обмеженим доступом. Три запити направлено для виконання належному розпоряднику інформації. У семи випадках запитувачам відмовлено у наданні відповіді на запит з об’єктивних причин.

В основному звернення прикарпатців стосувалися такого роду додаткової інформації: дані з облікових справ платників податків (юридичних та фізичних осіб), дані звітності, поданої платниками податків до податкових органів, відомості про сплату податків і зборів до бюджету. Зверталися запитувачі щодо відомостей про доходи державних службовців, організаційної структури органів ДПС тощо.

Найбільше запитів на отримання публічної інформації надійшло на адресу державної податкової служби в області – 22 запити, 12 - на адресу ДПІ у м. Івано-Франківську, 5 - на адресу Калуської ОДПІ, 4 – на адресу ДПІ у Надвірнянському районі, по 3 запити на адресу ДПІ у Косівському районі та Коломийської ОДПІ, по 2 запити – на адресу ДПІ у Рогатинському, Рожнятівському, Городенківському районах та Тисменицької МДПІ, по одному запиту – на адреси державних податкових інспекцій у Богородчанському, Верховинському районах, Долинської ОДПІ.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернігів: Новорічні ...

КОМЕНТАРІ