Голова Львівської ОДА провів особистий виїзний прийом громадян у м.Жидачеві

Голова Львівської ОДА провів особистий виїзний прийом громадян у м.Жидачеві

11.01.13 09:14 0 1223
10 січня голова Львівської обласної державної адміністрації Михайло Костюк, відповідно до затвердженого графіку, провів особистий виїзний прийом громадян у місті Жидачеві. Згідно із попереднім записом на прийом до керівника області звернулись 12 мешканців Жидачівського району, але фактично прибуло і було прийнято 17 осіб.

Основні проблеми, з якими цього дня звертались жителі району, стосувалися сприянню у виділенні коштів для завершення будівництва та ремонту об’єктів соціально-культурного призначення, газифікації населених пунктів, ремонту доріг, соціального захисту багатодітних сімей та осіб похилого віку, наданню матеріальної допомоги для лікування.

Серед питань, які потребували негайного втручання голови облдержадміністрації, варто виокремити завершення будівництва Гніздичівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, яке було розпочате ще в 1990 році. Жителі району розповіли про те, що існуюча школа у с.Гніздичів переповнена, адже у ній вчаться діти ще з 4 сусідніх сіл, а навчання відбувається у дві зміни. Михайло Костюк взяв під особистий контроль вирішення цього питання. Він зазначив, що завершення І черги будівництва школи буде профінансоване за спільні кошти місцевих та державного бюджетів (на це необхідно близько 10 млн.грн.).

Окрім цього, жидачівці клопотали про вирішення питань щодо надання субвенційних коштів для ремонту доріг, благоустрою територій, а також очистки канав та прибережних смуг.

Також під час особистого прийому Ходорівський міський голова та сільський голова с.Вибранівка висловили подяку голові облдержадміністрації Михайлові Костюку від мешканців територіальних громад за оперативно надану допомогу з ліквідації стихійного лиха, яке сталося 9 червня 2012 року.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівщина: Потужна ...
Наступна новина: Матері-героїні Рівненщини ...

КОМЕНТАРІ