Івано-Франківщина: Озброєння «як на війну».

Івано-Франківщина: Озброєння «як на війну».

11.01.13 11:16 0 1303
На Івано-Франківщині чоловік незаконно зберігав удома зброю та боєприпаси.

Працівники міліції отримали інформацію про те,що один із мешканців с. Довгий Войнилів Калуського району незаконно зберігає арсенал зброї та боєприпасів. В ході проведення санкціонованого обшуку у господарстві 37-річного чоловіка правоохоронці дійсно виявили заборонені предмети. Дві гвинтівки - військову піхотну системи Мосіна зразка 1891/30 рр і пневматичну, а також 7 набоїв до зброї селянин зберігав на горищі будинку. Там же міліціонери виявили корпус гранати, 5 запалів до неї та димову шашку.

Правоохоронці зазначають, не зважаючи на поважний вік гвинтівки, що вказує на ймовірну участь у війнах, вона не раз піддавалася ремонту та на час обшуку знаходилася в повній бойовій готовності.

Зброю та боєприпаси направлено на експертизу. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 статті 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Чоловікові загрожує ув’язнення на термін від 2х до 5-ти років.

Про це повідомили у СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігівщина: Голова ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: Не ...

КОМЕНТАРІ