Під час Різдвяних свят на Львівщині не було значних порушень громадського порядку

Під час Різдвяних свят на Львівщині не було значних порушень громадського порядку

11.01.13 12:41 0 1264
Громадський порядок під час Різдвяних та новорічних свят, на Львівщині, забезпечувало 750 правоохоронців та 100 військовослужбовців в/ч 4114 ВВ МВС України.

Для попередження та розкриття кримінальних проваджень пов’язаних із крадіжками особистого майна з квартир громадян, та інших майнових злочинів у період із 06 по 09 січня 2013 року щоденно залучались працівники БМОП «Беркут», СБСМ «Грифон» та військовослужбовці. Окрім цього було збільшено кількість піших нарядів та груп швидкого реагування батальйону патрульної служби.

У середньому на добу на території кожного із районів м. Львова залучалось близько 350 чол. особового складу органів внутрішніх справ, що дало можливість перекрити близько 90% території м. Львова.

6 та 7 січня 2013 року в понад 2,5 тис. культових спорудах Львівщини відбувались Різдвяні богослужіння, у яких взяли участь понад 1,3 млн. прихожан. Охорону громадського порядку по недопущенню міжконфесійних конфліктів під час святкових релігійних відправ на Львівщині забезпечувало понад 1,5 тис. міліціонерів та 1,3 тис. членів громадських формувань.

Окрім цього було проведено комплексні засоби по недопущенню незаконної вирубки хвойних дерев та встановлення контролю в місцях їх продажу в період з 24 грудня 2012 року по 08 січня 2013 року. У період проведення операції відпрацьовано 121 ринок, перевірено 224 одиниці техніки в результаті цих заходів вилучено 135 ялинок на загальну суму 6,5 тис. грн. та 95 осіб притягнуто до адміністративної відповідальності.

Також, правоохоронці перевірили 46 торгівельних закладів, які мають ліцензії МВС України на право торгівлі піротехнікою, 1315 стихійних місць можливої реалізації населенню піротехнічної продукції, виявлено 73 факти реалізації населенню піротехнічної продукції з порушенням чинного законодавства. При цьому вилучено 19 456 шт. піротехнічних виробів (петард, феєрверків, салютних установок), які реалізовувались населенню без відповідних ліцензій МВС України.

Про це повідомили у ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: За заявою львівського ...
Наступна новина: На Львівщині чоловік зі ...

КОМЕНТАРІ