На Львівщині чоловік зі сільської крамниці викрав… копійки

На Львівщині чоловік зі сільської крамниці викрав… копійки

11.01.13 12:53 0 1285
У Львівській області співробітники міліції виявили та затримали 16-річного хлопця, який обікрав сільський магазин. Не знайшовши у приміщенні крамниці паперових купюр, зловмисник поцупив копійки, знайдені у шухляді.

Зранку 4 січня у чергову частину міськвідділу міліції надійшло телефонне повідомлення про крадіжку з сільської крамниці. Повідомила про злочин продавець, котра прийшовши на роботу, виявила розбите вікно і відсутність деякого товару у магазині.

Оперативники за «гарячими слідами» встановили особу зловмисника. Ним виявився 16-річний шукач пригод, мешканець Дрогобицького району.

У грудні минулого року хлопець уже вскочив у «пригоду», яка закінчилась для нього відкриттям кримінального провадження за статтею 289 Кримінального кодексу України. Тоді він, розважаючись, поцупив трактор з приватного господарства. Коли розважатись таким чином йому набридло, залишив сільськогосподарську техніку поблизу покинутого будиночку посеред лісу. Не зробивши висновків з цієї пригоди, хлопець знову накоїв дурниць.

Цього разу молодик вирішив «почистити» магазин у тому ж селі. Розбивши вікно, він проник у приміщення. На його розчарування готівки у магазині він не знайшов, проте набив кишені копійками, залишеними продавцем у шухляді. Крім того, з крамниці злодій прихопив пляшку коньяку, декілька блоків цигарок та пляшок горілки. Ця пригода для юнака може завершитись «путівкою» за грати.

Наразі слідчі міськвідділу відкрили кримінальне провадження за ознаками частини 3 статті 185 Кримінального кодексу України. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від 3 до 6 років. Триває досудове розслідування.

Про це повідомили у ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області

(за матеріалами Ольги Марцинюк, Стрийський МВ)
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ