У Луцькій міській раді відбулись новорічно-різдвяні віншування

У Луцькій міській раді відбулись новорічно-різдвяні віншування

11.01.13 13:22 0 1549
Світла доброзичлива атмосфера Різдвяних свят наповнила наше місто. Відбуваються благодійні акції, ватаги колядників побували в установах, організаціях та підприємствах Луцька.

З новорічно-різдвяними віншуваннями до Луцької міської ради завітали представники духовенства УПЦ. Вони виконали духовні піснеспіви, у яких прославляли народження Ісуса Христа, та привітали міського голову Миколу Романюка, його заступників, працівників виконавчих органів. Передали найщиріші вітання від керуючого Волинської Єпархії УПЦ Митрополита Ніфонта та подарували ікону, яку привезли із Віфлеєму.

Святкову різдвяну атмосферу продовжили колядки у виконанні хору Всеукраїнського об’єднання ветеранів «Злагода» при Теремнівському будинку культури. Урочисто і піднесено звучали різдвяні твори у виконанні гурту «Оксамит» Луцького педагогічного коледжу.

Перший заступник міського голови Святослав Кравчук від усієї громади щиро дякував колядникам за вітання, які наповнили залу позитивною енергетикою і добром. «Це допоможе приймати тут більше рішень, які будуть корисними для громади», - зазначив перший заступник міського голови. Він побажав колядникам Божої благодаті, миру і любові, щастя та міцного здоров’я кожній родині. Як і годиться господарям, Святослав Кравчук та заступник

міського голови, керуючий справами виконкому Юрій Вербич віддячили колядникам гостинцями.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Луцьк: 150 дітей пільгових ...

КОМЕНТАРІ