Луцьк: 150 дітей пільгових категорій отримали різдвяні подарунки

Луцьк: 150 дітей пільгових категорій отримали різдвяні подарунки

11.01.13 13:33 0 1384
У Палаці культури міста Луцька відбувся фінал благодійної акції «Чужих дітей не буває» та концерт для сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах. Захід організували Луцький міський центр соціальних служб для сім’ї дітей та молоді, Волинська обласна громадська організація «Ми плюс» за підтримки Спілки громадських організацій «Молодіжна платформа», меценатів.

Директор Луцького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ліна Галан повідомила, що на підсумкову акцію запрошено 150 дітей із 50 сімей. «Розпочиналася акція 15-18 грудня 2012 року зі збору благодійної допомоги від покупців у супермаркетах торгових мереж. За ці дні лучани придбали для сімей, які опинилася у скрутних життєвих обставинах: крупи, солодкі подарунки, фрукти, іграшки, печиво, шоколадні плитки, побутову хімію, олію, майонез. Крім того, волонтери збирали іграшки, канцтовари і формували їх у пакунки, щоб вручити дітям із багатодітних сімей, інвалідам та тим, яких виховують опікуни», - поінформувала Ліна Галан.

Відкриваючи акцію, вона подякувала благодійникам: торговим мережам «Наш Край», «Салют», «Тигрес», «Наш», «Колібріс», «Там Там», «Фуршет», учнівському парламенту м. Луцька, службі «Морячок-Таксі», етно-ресторану «Панич», піцерії – «Фелічита», «Дядя Піца», готелю «Україна», «Волиньводпромгосп», спортивно-розважальному комплексу «Адреналін Сіті», «Західно-українській торговій компанії», продакшн-студії «Правда pro», Волинській обласній громадській організації «Твори добро». Усім побажала Божого благословіння, міцного здоров’я та родинного тепла.

Волонетри ВОГО «Ми плюс» представила для дітей виставу «Старий майстер», опісля їм було вручено солодкі подарунки та продуктові набори.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Луцькій міській раді ...
Наступна новина: Львів: Центр надання ...

КОМЕНТАРІ