На Львівщині молодик напідпитку викрав трактор

На Львівщині молодик напідпитку викрав трактор

11.01.13 15:13 0 1346
До міліції звернувся за допомогою мешканець Жовківського району. Стурбований чоловік розповів, що з його подвір’я зник саморобний трактор, вартістю близько 32 тисяч гривень.

На місце події прибула слідчо-оперативна група. Працівники міліції одразу ж висунули версію про те, що крадіжку міг скоїти хтось із місцевих. Згодом це припущення підтвердилось - викрадачем виявився односелець постраждалого.

19-річний юнак був добряче «під шафе» та шукав пригод на свою голову. Вештаючись селом, він помітив на подвір’ї трактор і вирішив… покататися. Завів двигун, виїхав на вулицю та помчав за село. Там горе-тракторист не впорався з керуванням, заїхав у рів та перевернувся. На щастя, все обійшлось для нього лише переляком. Юнак полишив техніку на місці пригоди, а сам «накив п’ятами».

Працівники Державтоінспекції спільно із місцевим дільничним хутко розшукали викрадений транспорт, а згодом і встановили, хто ж саме скоїв крадіжку.

Техніку повернули власнику. А от любителю екстремальних пригод тепер доведеться вже у міліції пояснювати, навіщо йому знадобився чужий трактор.

Прес-служба управління ДАІ у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Про відтворення, ...

КОМЕНТАРІ