Про   відтворення,   збереження  водних живих ресурсів та регулювання рибальства на Івано-Франківщині   слухали  на  робочій групі

Про відтворення, збереження водних живих ресурсів та регулювання рибальства на Івано-Франківщині слухали на робочій групі

11.01.13 15:23 0 1274
Учора відбулося засідання робочої групи "Територіальний економічний розвиток" Регіонального комітету з економічних реформ в області. Учасниками цього зібрання були керівники управління водних ресурсів в області та управління охорони, використання і відтворення водних біоресурсів та регулювання рибальства. Йшлося про стан використання ставків та заходи з покращення ситуації в галузі рибництва.

Директор департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Іван Андріїшин, начальник управління охорони, використання і відтворення водних біоресурсів та регулювання рибальства в області Володимир Викалюк, начальник головного управління ветеринарної медицини в області Роман Гурський, начальник головного управління Держземагенства в області Володимир Боднарчук, начальник Державного управління охорони навколишнього природного середовища в області Михайло Бойко, начальник управління водних ресурсів в області Роман Михайлюк та начальник Державної екологічної інспекції в області Ігор Шкіца отримали доручення «взяти на особистий контроль епізоотичну ситуацію у рибній галузі, проведення лікувально-профілактичних заходів, очистки та вапнування водойм». Водночас вони мають створити дві робочі групи, які проводитимуть виїзди в райони з метою контролю за дотримання вимог нормативно-правових актів у галузі охорони, використання і відтворення водних живих ресурсів з боку місцевих органів виконавчої влади, виконавчих органів сільських, селищних, міських, районних у містах рад в межах делегованих їм повноважень.

Управлінню охорони, використання і відтворення водних біоресурсів та регулювання рибальства в області доручено провести заходи з відтворення і збереження водних живих ресурсів та регулювання рибальства в області.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині молодик ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: У ...

КОМЕНТАРІ