Прикарпатські динамівці завершували сезон волейболом

Прикарпатські динамівці завершували сезон волейболом

11.01.13 18:36 0 1237
Напередодні Нового року завершилася спартакіада обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Динамо». Її заключним видом стали змагання волейболістів.

У змаганнях з волейболу взяли участь вісім колективів, які розбили на дві групи, де вони зіграли за коловою системою. У першій групі збірна ТУ МНС в області перемогла всіх суперників, друге місце посіла команда управління податкової міліції. В іншій групі зі стовідсотковим результатом першою стала команда УМВС в області, а другою – збірна полку внутрішніх військ.

У півфіналах переможці груп зустрілися з командами, які посіли другі місця. Збірна УМВС у двох партіях перемогла колег із податкової міліції, а рятувальники – військовиків. Фінальний поєдинок між командами УМВС та ТУ МНС в області виявився напруженим і видовищним. Переможця визначила третя партія, яку виграли волейболісти пожежно-рятувальної служби. У матчі за третє місце команда управління податкової міліції перемогла збірну військової частини.

До програми цьогорічної спартакіади обласної організації ФСТ «Динамо» входили шість видів. Крім волейболу, колектив фізичної культури Територіального управління МНС в області також виграв змагання з легкоатлетичного кросу та самбо. Збірна факультету громадської безпеки та соціальної роботи Львівського державного університету внутрішніх справ перемогла в гирьовому спорті та перетягуванні канату, а спортсмени управління податкової міліції стали переможцями з міні-футболу. В загальнокомандному заліку переміг колектив фізичної культури ТУ МНС в області, на другому місці – УМВС в області, а на третьому – військова частина внутрішніх військ.

У січні в обласній організації ФСТ «Динамо» зберуться представники всіх колективів фізичної культури і погодять календар спартакіади 2013 року. Крім традиційних видів, у ньому можуть з’явитися такі нові види як панкратіон і поліатлон (на зразок офіцерського триборства).

Про це повідомили у СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: ...

КОМЕНТАРІ